Zondag 12 juni 2022 organiseren de Aanhawwersj weer hun Smultoch. We nodigen u graag uit voor deze “heerlijke tocht”. Aanmelden kan nog tot en met woensdag 8 juni. Voorgaande jaren hebben de deelnemers genoten van de prachtige wandeltocht en de culinaire gerechten en de bijbehorende lekkere drankjes. Ook dit jaar hebben een mooie wandeltocht voor u uitgezet en deze brengt u weer langs de mooiste plekjes die Meerssen te bieden heeft. Ook dit jaar kunt u deelnemen aan de “lange” of de “korte” Smultoch! De lange wandeling is ca. 12 kilometer en de korte is ca. 6 kilometer. 

Tijdens de wandeling zorgen de dames en de heren van CV de Aanhawwersj voor een aantal heerlijke hapjes en drankjes zodat u genoeg energie heeft om deze wandeling tot een goed einde te brengen. Verzorgd door Traiteur Maurice Kikken en daarbij een heerlijk, nieuw speciaalbier van de Preuverie (Guido en Angela), een lekker glas wijn van Saint Remie of een glaasje fris. 

Vertrek van de wandeling is vanaf de Sint Remigius schutterswei, Tussen de Bruggen in Meerssen. Start vanaf 10:00 in de ochtend tot 12:00. Voordat wordt vertrokken, is er een kop koffie met bijbehorende lekkernij, verzorgd door Markt Achttien. Bij terugkomst een heerlijke barbecue, mogelijk gemaakt door Traiteur Smits en de gelegenheid om nog een gezellig uurtje te blijven en uiteraard de wandeling te bespreken met andere sportievelingen. Ook dan op de tap een lekker pilsje of eenspeciaalbiertje van de Preuverie. Pinnen is mogelijk!

Deelnemen aan deze gezellige Smultoch kan voor € 14,50 voor volwassenen en voor kinderen € 6,00. Aanmelden (en betaling) is tot 8 juni mogelijk via onze website of mail: smultocht@cvdeaanhawwersj.nl of telefonisch: Lenardo Maenen (06-22587584) of Roger Poper (06-50674234).