Op 12 juni 2022 organiseren de Aanhawwersj eindelijk weer hun jaarlijkse Smultocht.

We nodigen u graag uit voor deze “heerlijke tocht”. Vorig jaar hebben de deelnemers genoten van de prachtige wandeltocht en de culinaire gerechten en de bijbehorende lekkere drankjes 

Wij hebben een mooie wandeltocht voor u uitgezet en deze brengt u weer langs de mooiste en zeldzame plekjes die Meerssen te bieden heeft. Ook dit jaar kunt u deelnemen aan de “lange” of de “korte” smultoch!
De lange wandeling is ca.12 kilometer en de korte is ca. 6 kilometer. 

Tijdens de wandeling verzorgen de dames en de heren van C.V. de aanhawwersj voor een aantal heerlijke hapjes en drankjes zodat u genoeg energie heeft om deze fantastische wandeling tot een goed einde te brengen. Vertrek van de wandeling gebeurt vanaf de St. Remigius schutterswei gelegen Tussen de Bruggen in Rothem – Meerssen. Starttijden vanaf 10 uur in de ochtend tot 12 uur. Bij terugkomst is de gelegenheid om nog een gezellig uurtje te blijven en uiteraard de wandeling te bespreken met andere sportievelingen.

Deel nemen aan deze gezellige Smultoch kan voor slechts: Euro 14,50 en voor kinderen Euro 6,00

Bij terugkomst op de schutterswei zorgen wij voor een bar met lekkere drankjes en een lekker bbq gerecht en een leuk achtergrond muziekje.

Meld je nu aan!

    Hartelijk bedankt voor uw aanmelding, deelname is definitief als de betaling binnen is op onze bankrekening.

    CV de Aanhawwersj,Bankrekeningnummer
    Bankrekeningnummer: NL 78 RABO 01326 97 173
    o.v.v Meersjense Smul-toch!, naam en aantal personen.