Afgelopen zondag (12 juni) organiseerden de Aanhawwersj hun Smultoch. De laatste was al weer 3 jaar geleden. Nu mocht het gelukkig weer. Het was een prachtige, zonnige dag. 200 volwassenen en 20 kinderen (en de nodige meegenomen honden)hebben genoten van de wandeltocht en de culinaire gerechten en de bijbehorende lekkere drankjes. Ook dit jaar een mooie wandeling van 6 of 12 km langs de mooiste plekjes die Meerssen (en omstreken) te bieden heeft. Tijdens de wandeling zorgden de dames en de heren van CV de Aanhawwersj voor een aantal heerlijke en verrassende hapjes en drankjes. Verzorgd door Maurice Kikken Catering en daarbij een heerlijk speciaalbiertje van de Preuverie, een lekker glas wijn van Raar Saint Remi of een glaasje fris. Voordat werd vertrokken, waser op de schutterswei van Sint Remigius een kop koffie met bijbehorende lekkernij, verzorgd door Markt Achttien. Bij terugkomst op de wei een heerlijke barbecue, mogelijk gemaakt door Traiteur Smits. Daarna werd onder het genot van een drankje (of meer), barbecue, muziek en heerlijk weer een paar uurtjes gezellig nagenoten van de wandeling. Een dikke merci aan de organisatie van de Smultoch, de vrijwilligers bij de opbouw en op de dag zelf, Markt Achttien, Maurice Kikken Catering, Traiteur Smits, de Preuverie, Drukkerij Maenen, Schutterij Sint Remigius en uiteraard alle deelnemers aan de Smultoch 2022!