Het weekend van 19 en 20 november was voor Sjots en Sjeif. Het 3×11 jubileum. Later dan gepland vanwege corona, maar nu dan toch met een paar knallers het feest gevierd. Zaterdag een drukke en gezellige feestavond. Een mooie opmaat voor de uitroeping van de jubileumprins een dag later. Ook zondag een volle Stip metjong en oud, een prima DJ, topartiesten en carnavalsverenigingen. Maar het spannendste was natuurlijk de uitroeping van het prinsenpaar. Inderdaad na een aantal jaren weer eens een prinsenpaar voor Sjots en Sjeif. Met ook een link naar de Aanhawwersj. Want Youp I en zijn prinses Aniek werden uitgeroepen tot prinsenpaar. Youp is een van de zonen van onze penningmeester Roger Poper en zijn Dion. Proficiat Youp I, prinses Aniek en Sjots en Sjeif met het nieuwe prinsenpaar en jullie jubileum!