Wouter Slangen is zondag 15 januari uitgeroepen tot ziene Hwaglustigheid Prins Wouter I van carnavalsvereniging de Aanhawwersj Meersje. 

Prins Wouter I is met zijn Prinses Gwen prinsenpaar met Vastelaovend 2023. Van jongs af aan heeft de prins een stevige band met Meerssense carnavalsverenigingen. Dit jaar komt hun droom uit: prinsenpaar van de Aanhawwersj in Meersje. Ze hebben het grote geheim een jaar langer dan gedacht, meegedragen. Maar hun enthousiasme is alleen maar groter geworden. 

Prins Wouter I werkt als graphic designer bij DynaGroupin Nuth. Als DJ Snaky zorgt hij in zijn vrije tijd voor muziek en sfeer op feesten. Prinses Gwen is werkzaam als gezinsvoogd/jeugdbeschermer bij Bureau Jeugdzorg Limburg. Het jonge prinsenpaar geniet samen van tennis, muziek en zeker carnaval. En natuurlijk met en van hun zoontje Quin. Hun prinsje van twee jaar die ookvolop carnaval gaat vieren. 

De receptie van Prins Wouter I en Prinses Gwen vindt plaats op zondag 29 januari in Speciaalbierencafé De Keizer op de Markt in Meerssen vanaf 15:11.