Op 18 juni 2023 organiseren de Aanhawwersj weer hun jaarlijkse Smultocht.

We nodigen u graag uit voor deze “heerlijke tocht”. Vorig jaar hebben de deelnemers genoten van de prachtige wandeltocht en de culinaire gerechten en de bijbehorende lekkere drankjes 

Wij hebben een nieuwe wandeltocht voor u uitgezet en deze brengt u weer langs de mooiste en zeldzame plekjes die #Meerssen te bieden heeft.Ook dit jaar kunt u deelnemen aan de “lange” of de “korte” smultoch!
De lange wandeling is ca.12 kilometer en de korte is ca. 6 kilometer. 

Tijdens de wandeling verzorgen de dames en de heren van C.V. de aanhawwersj voor een aantal heerlijke hapjes en drankjes zodat u genoeg energie heeft om deze fantastische wandeling tot een goed einde te brengen.Vertrek van de wandeling gebeurt vanaf de St. Remigius schutterswei gelegen Tussen de Bruggen in Rothem – Meerssen. Starttijden vanaf 10 uur in de ochtend tot 12 uur.Bij terugkomst is de gelegenheid om nog een gezellig uurtje te blijven en uiteraard de wandeling te bespreken met andere sportievelingen.Wij zorgen voor een bar en een leuk achtergrond muziekje. Voor de kleintjes is er diverse animatie, waaronder een springkussen.Meld je nu aan!
smultocht@cvdeaanhawwersj.nl
of Roger Poper 06-50674234.

Opgave is definitief, als u betaald heeft, dat kan door middel van contante betaling bij Roger Poper

of overmaken naar CV de Aanhawwersj

Bankrekeningnummer NL 78 RABO 01326 97 173 o.v.v Smul-toch!, naam en aantal personen.

Met vriendelijke groet,


C.V. De Aanhawwersj