Zoals beloofd is er een extra lang programma! Bieske speelt namelijk een dubbele sessie, dus hetzelfde aantal artiesten alleen langer feest tijdens de Galazitting 2024!

Bieske is een jonge, energieke band uit het zuiden van Limburg. Het is hun wens om de liefde voor Limburgstalige muziek door te geven aan de jeugd. Ze schrijven eigen muziek geïnspireerd door o.a. tex-mex, folk en polka, maar schuwen ook zeker niet om dit af te wisselen met gevoelige ballads. Tijdens een optreden maken ze een mooie balans tussen hun eigen werk en covers van hun helden. Het plezier van de band raakt daardoor nooit op, en de energie die ze daarvan krijgen geven ze graag cadeau aan het publiek van jong tot oud. Een wervelend optreden live gespeeld en gezongen gegarandeerd!

Kaarten nu nog beschikbaar via onze leden en via de website