Lee oet de raod!

Eric waor in 2004 mèt zien Claudia Prins en Prinses van de Aanhawwersj. Nao zien aaftreije traoj heer metein toe tot de Raodvan Ellef, neet mje oonder de titel prins Eric I, mer oonder zien biezundere bienaom Lee! Eric heit in al die jaore neet sjtilgezete. Zwa is heer al jaor en daag es de Raod van Ellefoonder weeg is ooze ober. Ein taak dei heer jaore mètverve vervöld heit en lestig te evenare is. Daoneve heit heer zich auch verdeenstelik gemaak in tal van kemmissies. Zwa is heer sinds 2005 neet alleinveurzitter met auch de grwatte enthousiasmaker van oosleedsjeskonkoer, ’t MVK. In dees kemmissie is heer einechte Aanhawwer. Heer maak potentiële deilneumersj zwa gek dat zie oeteindelijk toch mer besjlete um mèt te doon. Daomèt höbbe veer tal van meerssjense sjlagersaan häöm te danke. Auch is heer jaore veurzitter geweis van de femiliedaag en de Club van Sympathisante. Oondanks ’t feit dat veer Lee hjel erreg goon misse in de Raod, weite veer dat heer nog jaorelang zal blieveinzètte veur oos vereiniging.

Babynieuws 🍼

De Aanhawwersj familie is uitgebreid met Lucas 💙🍼, zoon van ons oud prinsenpaar en lid Ingmar en Maxime en trotse zus Lisa, namens ons Prinsenpaar Prins Wouter, Prinses Gwen, Bestuur, leden, dames en ere-leden van harte gefeliciteerd!

Noe geit ‘t los!

Weekoverzicht  Afgelopen vrijdag was de uitreiking van de Sjampsjeut, de carnavalsgezet van Meersje, uitgegeven door Drukkerij Econoom-Maenen. De Sjampsjeut werd zaterdag in Rothem en Meerssen aan de man/vrouw gebracht door een groot aantal vrijwilligers en heel gezellig afgesloten bij Café Ghijsen op Raor. Vrijdagavond werd ook een bezoek gebracht aan de carnavalsavond van RVU. Met de uitroeping van Prins Timo I. Zaterdagochtend mocht onsprinsenpaar met de nodige andere prinsen en prinsessen op de foto voor de Limburger. Zondag begon voor het prinsenpaar vroeg met de ziekenbezoeken. Een taak met een lach en een traan, maar mooi om te mogen doen voor Meerssenaren die wel een steuntje kunnen gebruiken.  Ziekenactie 2023 Zondag 12 februari startte de ziekenactie, het bezoeken van Meerssenaren en overhandigen van fruitschoteltjes. Deze hele week is het prinsenpaar met delegaties op pad. Met Jos Maenen als drijvende kracht. Jos regelt, zorgt voor de administratie, onderhoudt de contacten en is hoofd van de commissie ziekenactie. En dat doet hij nu al voor het 25ste jaar. Dankjewel Jos! Dankjewel ook aan de vrijwilligers die zorgen voor het inpakken, de bezoekjes en het bezorgen. De ziekenactie kunnen we organiseren dankzij de bijdragen aan de ziekencollecte, onze inpakkers, vrijwilligers, de beschikbaarheid van Connect5 voor het inpakken van de fruitschoteltjes, de sponsoring van Jumbo Meerssen-Rothem van het fruitsap en Norbert Hermens voor het heerlijke fruit. Hartelijk dank! Sjampsjeut Vrijdag 10 februari was de uitreiking van de Sjampsjeut, de carnavalsgezet van […]

Orde van Verdiensten

In Meersje werden twee Orde va Verdienste va de SLV uitgereikt aan de jubilarissen van C.V. De Aanhawwersj. Jos Brouwers, Nao zien jaor es Prins (20210) toegetrooje tot de Raod van Èllef. Lid van de kemmissie MVK (Meersjes Vastelaoves Leedsjeskonkoer). Lid van de kemissie Ziekenactie. Harold Kleijnen, 11-jarig jubileum binne de Raod van ÈllefVeurzitter en drievende krach achter de Galazitting en de Seniorezitting. De man van de sociale media en de nuuj website.

Ziekencollecte

Deze week start de ziekencollecte, de Aanhawwersj komen huis aan huis collecteren voor de ziekenaktie waar ons prinsenpaar namens de inwoners van Meerssen een gezonde fruitmand gaat brengen bij zieke medemensen!Bent u niet thuis of wilt u een bijdrage leveren dan is dat ook online mogelijk!Dank voor uw bijdrage!

Uitverkocht

Zowel de galazitting als de seniorenzitting is volledig uitverkocht. Iedereen bedankt voor de massale bangstelling voor aanwezig te zijn bij onze zitting(en)

Galazitting

UITVERKOCHT‼️ De kaarten voor de galazitting zijn volledig uitverkocht! Kaarten voor de Seniorenzitting zijn op dit moment wel nog beschikbaar. Kaarten die online zijn besteld en betaald worden zo snel mogelijk geleverd. Commissie Gala- & Seniorenzittingen

Prinsenpaar CV de Aanhawwersj Meersje 2023

Wouter Slangen is zondag 15 januari uitgeroepen tot ziene Hwaglustigheid Prins Wouter I van carnavalsvereniging de Aanhawwersj Meersje.  Prins Wouter I is met zijn Prinses Gwen prinsenpaar met Vastelaovend 2023. Van jongs af aan heeft de prins een stevige band met Meerssense carnavalsverenigingen. Dit jaar komt hun droom uit: prinsenpaar van de Aanhawwersj in Meersje. Ze hebben het grote geheim een jaar langer dan gedacht, meegedragen. Maar hun enthousiasme is alleen maar groter geworden.  Prins Wouter I werkt als graphic designer bij DynaGroupin Nuth. Als DJ Snaky zorgt hij in zijn vrije tijd voor muziek en sfeer op feesten. Prinses Gwen is werkzaam als gezinsvoogd/jeugdbeschermer bij Bureau Jeugdzorg Limburg. Het jonge prinsenpaar geniet samen van tennis, muziek en zeker carnaval. En natuurlijk met en van hun zoontje Quin. Hun prinsje van twee jaar die ookvolop carnaval gaat vieren.  De receptie van Prins Wouter I en Prinses Gwen vindt plaats op zondag 29 januari in Speciaalbierencafé De Keizer op de Markt in Meerssen vanaf 15:11. 

Optocht

 Carnavalsoptocht Meerssen 2023 op Carnavalsmaandag 20 februari 2023 Maandag 20 februari trekt de grote carnavalsoptocht weer als vanouds door Rothem en Meerssen. De leden van de Optochtcommissie zijn reeds gestart met de voorbereidingen. We hopen dat we veel deelnemers, jong en oud, mogen begroeten.  Eederein is welkom…… Grwatte Praalwagens, einzelgängers, klein groepen, zaate herremeniejen, gwratte groepen, met ein kar, te voot of met de fiets, eederein is van harte welkom.  Sjpas en Plezeer maken, steit auch dit jaor weer hwag op de Optochagenda. 

Galazitting

De galazitting op 4 februari aanstaande wordt wederom een top zitting! Een aantal artiesten hebben wij al bekend mogen maken! Niemand minder dan John Tana, Party Kryner, Ich & de Jonges Meer artiesten volgen van het bomvolle topprogramma!