MEERSJENS VASTELAOVES LEEDJESKONKOER (MVK) 2023

Wie zingt komend carnavalsseizoen de winnende schlager van Meersje ????!

Het MVK 2020 en 2021 gingen om de bekende reden niet door. Maar na het gedwongen uitstel, maken we ons weer klaar voor een nieuwe editie van het ‘Meersjes Vastelaovends Leedsjeskonkoer’ (MVK). Dit wordt door CV de Aanhawwersj georganiseerd op zaterdag 12 november 2022 in Café-Zaal De Keizer.


De deelnemers van 2021 waren er klaar voor, de liedjes ingezongen, het podium kon worden bestormd. Helaas, het MVK ging niet door, maar de artiesten en liedjes liggen nog op de plank. Klaar om te strijden voor de Meersjense carnavalsschlager. De deelnemers van 2021 worden rechtstreeks benaderd voor deelname in 2022 door de MVK commissie. 

Maar meer deelnemers vinden we uiteraard helemaal top. Dus doe ook mee met het MVK! Vinden jullie het leuk om met een (eigen) Meersjense schlager op de bühne te staan? Gaan jullie voor dat avondje sjpas en plezeer? Of eeuwige roem te vergaren door de winnende Meersjense schlager te zingen? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onderstaande commissieleden of stuur een mail naarinfo@cvdeaanhawwersj.nl

Gaan jullie aan de slag met het schrijven van een leuke tekst en/of nummer? Lever die dan uiterlijk eind september aan. In de laatste week van oktober worden de nieuwe nummers opgenomen in de studio. 

En voor de nieuwkomers, de debutanten? Doen jullie graag meeaan het MVK, maar hebben jullie (nog) geen eigen tekst of liedje? Meld je dan zo snel mogelijk bij een van de commissieleden. Zij kunnen jullie zeker verder helpen. Ook als je nog niet overtuigd bent van de eigen zangkwaliteiten. Meedoen en plezier maken zijn belangrijker dan winnen. 

We wensen iedereen een mooie nazomer en alvast veel muzikale inspiratie. Het zou mooi zijn om op ons MVK de deelnemers van afgelopen jaren alsmede nieuwe enthousiaste vasteloavendsvierders te mogen begroeten op zaterdag 12november!

Namens CV de Aanhawwersj, 

Commissie MVK

Eric Smeets (06-11378334)
Bjorn Molling (06-54634157)
Jos Brouwers  (06-52669681)
Jos Thewissen (06-34553933)