16 November MVK Meersje

MEERSJENS VASTELAOVES LEEDJESKONKOER (MVK) 2025

Wie zingt komend carnavalsseizoen de winnende schlager van Meersje ????!

Doe ook mee met het MVK!  Vinden jullie het leuk om met een (eigen) Meersjense schlager op de bühne te staan? Gaan jullie voor dat avondje sjpas en plezeer? Of eeuwige roem te vergaren door de winnende Meersjense schlager te zingen? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onderstaande commissieleden of stuur een mail naarinfo@cvdeaanhawwersj.nl

Gaan jullie aan de slag met het schrijven van een leuke tekst en/of nummer? Lever die dan uiterlijk eind september aan. In de laatste week van oktober worden de nieuwe nummers opgenomen in de studio. 

En voor de nieuwkomers, de debutanten? Doen jullie graag meeaan het MVK, maar hebben jullie (nog) geen eigen tekst of liedje? Meld je dan zo snel mogelijk bij een van de commissieleden. Zij kunnen jullie zeker verder helpen. Ook als je nog niet overtuigd bent van de eigen zangkwaliteiten. Meedoen en plezier maken zijn belangrijker dan winnen. 

We wensen iedereen een mooie nazomer en alvast veel muzikale inspiratie. Het zou mooi zijn om op ons MVK de deelnemers van afgelopen jaren alsmede nieuwe enthousiaste vasteloavendsvierders te mogen begroeten op zaterdag 16 november!

Namens CV de Aanhawwersj, 

Commissie MVK

Eric Smeets (06-11378334)
Bjorn Molling (06-54634157)
Jos Brouwers  (06-52669681)
Jos Thewissen (06-34553933)