Prinsenpaar CV de Aanhawwersj Meersje 2024

Menno Quaden is zondag 7 januari uitgeroepen tot ziene Hwaglustigheid Prins Menno I van carnavalsvereniging de Aanhawwersj Meersje. 

Prins Menno I is met zijn Prinses Lisa (Reinders) prinsenpaar met Vastelaovend 2024. 

Van jongs af aan heeft de prins carnaval gevierd. En dan nu Prins van de Aanhawwersj. Van wens naar werkelijkheid. Bij schutterij Sint Remigius is hij bestuurslid en buksmeester. Prinses Lisa is ook gek op de Vastelaovend en actief in verenigingen. Onder andere bij Rothem’s Harmonie en als secretaris van de Top111. 

Prins Menno I werkt als all-round monteur bij Boels. Prinses Lisa is leerkracht en onderwijskundige op een basisschool voor speciaal onderwijs. Het jonge prinsenpaar geniet samen van klussen aan hun woning, vriendengroep CV Nog ’n Eurke, Rowwen Hèze en sporten. De Prins is een fanatieke wielrenner. Maar voor de komende weken staat carnaval op de eerste podiumplaats. 

De receptie van Prins Menno I en Prinses Lisa vindt plaats op zondag 21 januari in Speciaalbierencafé De Keizer op de Markt in Meerssen vanaf 15:11.