Ziekenactie 2024 CV de Aanhawwersj Meersje

Beste Meerssenaren,

Ook dit jaar bezoekt ons prinsenpaar, Prins Menno I en Prinses Lisa, en een delegatie van de Aanhawwersj mensen die ziek zijn of wel  een steuntje in de rug kunnen gebruiken na een moeilijke periode. Natuurlijk met een ‘gezond’ schoteltje. Dit doen wij in Meerssen, maar ook buiten Meerssen, in bijvoorbeeld verzorgingshuizen in Maastricht e.o. waar inwoners van Meerssen nu wonen of verzorgd worden. Net zoals ziekenhuizen waar iemand uit de gemeente Meerssen na een operatie of opname ligt. Voor de ziekenactie hebben wij de hulp nodig van mensen die ons informatie kunnen geven over diegene die wij graag een bezoekje ontvangen. Omwille van de privacy mogen ons verzorgingshuizen of ziekenhuizen geen info meer geven. Begrijpelijk natuurlijk, maar wij horen spijtig genoeg soms achteraf dat het jammer was dat wij niet even op bezoek kwamen. Wij wisten dan niet dat de betreffende mensen in een verzorgings- of ziekenhuis verbleven of verblijven. Daarom vragen wij familie, kennissen, buren of vrienden aan te melden via de website of ons te mailen om uw wens voor een ziekenbezoek kenbaar te maken. Om deze actie mogelijk te maken komen wij als Aanhawwersj en vrijwilligers collecteren voor de ziekenactie 2024 van 23 t/m 26 januari.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Wij wensen u alvast een geweldige en gezonde Vastelaovend 2024!

CV de Aanhawwersj Meersje