Afscheid Raad van 11

Twee leden van de Raad van 11 zijn afgelopen carnavalsdinsdag gestopt na jarenlange inzet voor onze vereniging, Marco de Ruyter en Jos Brouwers. Jos was Prins van de Aanhawwersj in 2010. Samen met zijn Prinses Janneke hadden zij een top carnavalsseizoen. Uiteraard werd Jos daarna lid van de Raad van 11. Enthousiast hield hij zich bezig met veel activiteiten van de Aanhawwersj, onder andere de commissie ziekenbezoeken en het MVK. Marco kwam bij de Raad van 11 in 2004. Al snel werd hij secretaris en dat blijft hij tot de komende voorjaarsvergadering. Maar liefst 20 jaar heel veel gedaan, opzij gezet en inzet gehad voor de Aanhawwersj. We gaan jullie missen bij het bestuur en de Raad van 11. Het officiële afscheid van Marco, Sylvia, Jos en Janneke is op de 11de van de 11de. Echte Aanhawwersj en toppers, merci!